Skip links

Onderscheidend zijn op het online kanaal? Doe aan video marketing

Veel organisaties willen ermee aan de slag; video marketing. Tòch weten de meeste organisaties een goede video marketing strategie moeilijk van de grond te krijgen. Dat is een gemiste kans. De impact van video marketing is namelijk enorm. Bij The Review Company hebben we onze eigen draai gegeven aan video marketing. Wat dat precies is? Dat lees je op deze pagina.

Vraag een offerte aan Lees verder

Aan de slag met video marketing? Hier had je nog niet aan gedacht

Video marketing is een uitstekende manier om je organisatie mee te onderscheiden. Door het gebruik van video komt de identiteit van je organisatie tot leven. Tòch lukt het veel organisaties niet om een goed werkende video marketing strategie tot uitrol te brengen. Vaak heeft het te maken met de kwaliteit van de video’s waardoor ze de plank misslaan. Nog vaker is het de overtuigingskracht waaraan het schort. Hoe dat komt? Het is te gemaakt. Een organisatie die vertelt hoe geweldig ze zijn.. “another one” denken we dan.

Gelukkig hebben we daar bij The Review Company een oplossing voor. Er zijn namelijk mensen die jouw product of dienst als de beste kunnen verkopen. Om de simpele reden dat zij een stuk betrouwbaarder overkomen. Weet je al wie ik bedoel? Juist! Je klanten. De mensen die jouw product of dienst ervaren en er een authentiek verhaal bij hebben. Zij kunnen jouw bedrijf pas écht goed vermarkten.

Video marketing door The Review Company

Eerst brengen we jouw wensen en doelen in kaart. Vervolgens lever jij de klanten aan en vanaf daar doen wij de rest. Onze deskundig interviewer weet altijd de juiste vragen te stellen. Zo blijft er niks onderbelicht en creëren we de beste marketing video. Nadat onze creatief videograaf zijn beste shots heeft geselecteerd, gaat onze editor er een kloppend geheel van maken. Én als dat nog niet genoeg is: optioneel heb je een heel online marketing team tot je beschikking. Zo weten we zeker dat jouw video gezien wordt door de doelgroep die je aan wilt spreken.

Pluk de vruchten van de video marketing

Het eindresultaat? Bezoekers die klanten worden omdat ze geloven in jouw bedrijf. Plaats de video’s op je website of in je offertes; en jouw bedrijf hoeft voortaan minder hard zijn best te doen om potentiële klanten te overtuigen. Extra’s? Maarliefst 16 kleine ‘shorts’. Dit zijn kleine, impactvolle fragmenten die je makkelijk deelt op social media.

Zullen we afspreken?

We zien je berichtje of oproep graag tegemoetkomen. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Besluit je vervolgens om met ons aan de slag te gaan? Dan nemen we onder het genot van een kop koffie jouw wensen en doelen door. Bel ons op 0850-479520 of vul het contactformulier hier beneden in.

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Wij zijn blij dat we met deze geweldige klanten mogen werken.

Download je gratis blueprint en profiteer van alle tips!

Als HR Manager en wervingsspecialist krijg je steeds meer te maken met marketing gerelateerde activiteiten. Hoe je video effectief inzet voor jouw wervingscampagnes en waarom je hier iets mee moet doen lees je in deze HR Video Marketing Blueprint.

Download de blueprint

Word onweerstaanbaar.
Maak kennis met ons.