Skip links

Sneller en goedkoper medewerkers aantrekken?
Laat een recruitment video maken

De medewerkers hebben het momenteel voor het zeggen. Door de krappe arbeidsmarkt is het vinden van een goede medewerker, die de visie van de organisatie deelt, een hele opgave. Genoegen nemen met minder? Niet nodig! Wij hebben de afgelopen tijd met succes vele organisaties mogen helpen bij dit probleem. Hoe? Door het maken van authentieke recruitment video’s.

Vraag een offerte aan Lees verder

Het is die sollicitant zijn goed recht

Want laten we eerlijk zijn. Wat zou jij kiezen? Het bedrijf met een droge lap tekst op de website, of het bedrijf met een spetterende video? Dat dachten wij ook. Beeld zegt nou eenmaal 1000 keer meer dan woorden. Zorg ervoor dat jullie voortaan boven de concurrentie uitstijgen; laat een professionele recruitment video maken.

Waarom een recruitment video bij The Review Company het verschil maakt

Zelf aan de slag met een recruitment video kan natuurlijk, maar het is veel werk en laten we eerlijk zijn, die tijd steek je liever in andere dingen. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de technische kennis die ervoor nodig is. Uitbesteden dan maar? Goed idee. Kost dit je vele duizenden euro’s? Bij veel bedrijven wel, maar niet bij ons. Maatwerk hoeft niet duur te zijn!

Én dat is niet het enige waarin wij ons onderscheiden. Uiteindelijk draait het om de impact die we maken. Hoe wij die tot nu toe keer op keer hebben gemaakt is door het nét even wat anders te doen. Onze professionele interviewer interviewt niet alleen jou maar vooral ook de medewerkers binnen jouw organisatie. Door zijn gerichte vragen weet hij altijd de juiste positieve antwoorden naar boven te krijgen. Het resultaat is een authentiek verhaal dat aanslaat bij potentiële kandidaten.

Wat feitjes over recruitment video’s

  • Video’s op social media worden met 1200% meer gedeeld dan alleen een foto met tekst
  • Maarliefst 34% toename in sollicitaties bij de inzet van een recruitment video
  • 69% van de kandidaten geeft aan meer geïnteresseerd te zijn in bedrijven met een recruitment video
  • 80% van de millennials vinden video’s waardevol als ze op onderzoek uitgaan

Wat een recruitment video bij The Review Company jou oplevert

Een recruitment bij The Review Company zorgt ervoor dat je een aantrekkelijke werkgever wordt in de ogen van potentiële kandidaten. Plaats de video op je website of in vacatureteksten; én je werft beter, sneller en bovenal makkelijker personeel. Ook bespaar je hierdoor aanzienlijk op wervingskosten. Het is een investering die zich in no time terugverdient. Leuke extra: je krijgt er maarliefst 16 kleine ‘shorts’ bij. Dit zijn kleine, impactvolle fragmenten die makkelijk gedeeld kunnen worden op bijvoorbeeld social media.

Zullen we afspreken?

We zien je berichtje of oproep graag tegemoetkomen. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Besluit je vervolgens om met ons aan de slag te gaan? Dan nemen we onder het genot van een kop koffie jouw wensen en doelen door. Bel ons op 0850-479520 of vul het contactformulier hier beneden in.

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Wij zijn blij dat we met deze geweldige klanten mogen werken.

Download je gratis blueprint en profiteer van alle tips!

Als HR Manager en wervingsspecialist krijg je steeds meer te maken met marketing gerelateerde activiteiten. Hoe je video effectief inzet voor jouw wervingscampagnes en waarom je hier iets mee moet doen lees je in deze HR Video Marketing Blueprint.

Download de blueprint

Word onweerstaanbaar.
Maak kennis met ons.