Skip links

Werf personeel met een recruitment video!

Vacatureteksten zijn niet onderscheidend. Ze geven de kandidaat en te beperkt beeld van het bedrijf en de functie. Employer branding en Job video’s van The Review Company brengen jouw werkgeverschap tot leven.

Vraag een offerte aan Meer informatie

Werf personeel met een recruitment video!

Online vacatures hoeven niet vlak en droog te zijn. Deze dagen hebben ze meer lading omdat veel bedrijven over zijn gestapt naar het gebruikmaken van video. Grote sommen die de deur uit gaan naar recruiters, vacaturebanken en uitzendbureaus worden hiermee overbodig gemaakt.

Veel bedrijven zijn opzoek naar goed personeel. Maar hoe zorg je ervoor dat de kandidaat geïnteresseerd raakt in jouw bedrijf en niet verdwijnt naar een van je concurrenten?

Presenteer jezelf middels een employer branding video en laat zien wat je te bieden hebt. Geef die kandidaat een beeld van jullie bedrijf, want een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Professioneel

Een goede wervingsvideo maken is lastiger dan het lijkt. Sommigen die het zelf proberen eindigen met een vacature video die niet professioneel en overtuigend genoeg is en zelfs afbreuk doet aan je imago. Anderen kiezen voor een video productiehuis en betalen veel te veel. 

Focus

Bij The Review Company hebben we reeds tientallen video’s voor uiteenlopende bedrijven gemaakt. Onze focus ligt sterk op het produceren van recruitment video’s. De manier waarop wij filmen zorgt voor een maximaal resultaat en tegen geringe kosten.

Prijzen

Vraag je een offerte op bij een ander video productie huis? Dan vliegen je de kosten om je oren voordat je überhaupt begonnen bent. Scripts, acteurs, locaties en tal van andere zaken. Resultaat? Twee tot drie keer zoveel betalen en nog niet de helft van het resultaat van wat je met onze video’s bereikt.

Maak je videobeleving onvergeetbaar
Maak kennis met ons.