Skip links

Onweerstaanbaar reclamefilmpje laten maken?

Wil jij een onweerstaanbare reclamefilmpje laten maken? Én daarmee het product of de dienst van jouw organisatie effectiever verkopen? Goed dat je ons gevonden hebt. Wij zijn The Review Company. Én wij doen het nét even iets anders. Hoe anders? Dat lees je op deze pagina.

Vraag een offerte aan Lees verder

Aan deze wijze van reclame maken had je nog niet gedacht

Het laten maken van een reclamefilmpje is een uitstekende branding methode. Tòch lukt het veel organisaties niet om dit in praktijk te brengen. Vaak heeft dit te maken met de kwaliteit van het filmpje waardoor ze de plank misslaan. Nog vaker is het de overtuigingskracht waaraan het schort. Hoe dat komt? Het is te gemaakt. Een organisatie die vertelt hoe geweldig ze zijn.. “another one” denken we dan.

Gelukkig hebben we daar bij The Review Company een oplossing voor. Er zijn namelijk mensen die jouw product of dienst als de beste kunnen verkopen. Om de simpele, maar o zo belangrijke reden dat zij een stuk betrouwbaarder overkomen. Weet je al wie ik bedoel? Juist! Je klanten. De mensen die jouw product of dienst ervaren en er een authentiek verhaal bij hebben. Zij kunnen pas écht reclame maken voor je organisatie.

Zo pakken we jouw reclamefilmpje aan

Eerst brengen we jouw wensen en doelen in kaart. Vervolgens lever jij de klanten aan en vanaf daar doen wij de rest. Onze deskundig interviewer weet altijd de juiste vragen te stellen. Zo blijft er niks onderbelicht in het reclamefilmpje. Nadat onze creatief videograaf zijn beste shots heeft geselecteerd, gaat onze editor er een kloppend geheel van maken. Én als dat nog niet genoeg is: we denken met je mee over het vermarkten van het reclamefilmpje. Optioneel heb je zelfs een heel online marketing team tot je beschikking.

Pluk de vruchten van het reclamefilmpje

Het eindresultaat? Bezoekers die klanten worden omdat ze geloven in jouw organisatie. Plaats het reclamefilmpje op je website, in je offertes of deel het op broadcast mediums; en jouw organisatie hoeft voortaan minder hard zijn best te doen om potentiële klanten te overtuigen. Extra’s? Maarliefst 16 kleine ‘shorts’. Dit zijn kleine, impactvolle fragmenten die makkelijk gedeeld kunnen worden op bijvoorbeeld social media.

Zullen we afspreken?

We zien je berichtje of oproep graag tegemoetkomen. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Besluit je vervolgens om met ons aan de slag te gaan? Dan nemen we onder het genot van een kop koffie jouw wensen en doelen door. Bel ons op 0850-479520 of vul het contactformulier hier beneden in.

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Wij zijn blij dat we met deze geweldige klanten mogen werken.

Download je gratis blueprint en profiteer van alle tips!

Als HR Manager en wervingsspecialist krijg je steeds meer te maken met marketing gerelateerde activiteiten. Hoe je video effectief inzet voor jouw wervingscampagnes en waarom je hier iets mee moet doen lees je in deze HR Video Marketing Blueprint.

Download de blueprint

Word onweerstaanbaar.
Maak kennis met ons.