Skip links

Promotiefilmpje laten maken

In dit digitale tijdperk promoten velen zich als onderneming en persoon volop online. Op social media zoals Instagram en Facebook lijken veel ondernemers geen week te missen waarin ze niet iets bijzonders over zichzelf delen.

Vraag een offerte aan Meer informatie

Promoot jezelf goed

In dit digitale tijdperk promoten velen zich als onderneming en persoon volop online. Op social media zoals Instagram en Facebook lijken veel ondernemers geen week te missen waarin ze niet iets bijzonders over zichzelf delen. We doen het door updates in tekst of door middel van een leuke foto. Video’s daarentegen lijken vaak overgeslagen te worden, dat best wel zonde is. Video’s zijn erg effectief, aantrekkelijker om naar te kijken en worden sneller gedeeld dan bijvoorbeeld tekst.

Maak jij actief gebruik van promotiefilmpjes in je campagnes? En doe je dat ook op de juiste wijze? Meestal kan het beter dan je denkt, alleen zijn de meeste ondernemers daar niet bewust van. Niet alleen hoort een promotievideo goed geschoten en gemonteerd te zijn, op de juiste wijze toepassen is ook van groot belang.

Hoe helpt een promotievideo?

Met een promotievideo die op de juiste wijze wordt ingezet op je website en social media weet je meer mensen te bereiken en kun je heel gericht de gewenste doelgroep vinden en aantrekken. 1+1 is natuurlijk 2, met andere woorden: Met een groter bereik zul je vervolgens meer producten en servies verkopen.

Wie kunnen je daarmee helpen?

Er zijn verschillende partijen die je kunnen helpen bij het maken van goede promotionals. Wij zijn zo’n partij. Bij The Review Company hebben we een creatieve videograaf, een deskundige interviewer, ervaren editor en een kundige online marketeer. Een compleet team om je te voorzien van wervende promotiefilmpjes en de kennis om deze bekend te maken.

Hoe kan ik met jullie in contact komen?

Dat is geen lastige vraag. Dat kan een telefoontje met ons zijn of het verzenden van een contactformulier hier beneden. Als team garanderen we je gauw verder te helpen na het eerste contact. Vervolgens plannen we een gezellige kennismakingsgesprek in bij ons of bij jou op locatie om er achter te komen wat jouw wensen en behoeften zijn.

Maak je videobeleving onvergeetbaar
Maak kennis met ons.