Skip links

Onweerstaanbare promotiefilm voor je dienst of product

Wil jij een onweerstaanbare promotiefilm laten maken? Én daarmee je product of dienst effectiever verkopen? Goed dat je ons gevonden hebt. Wij zijn The Review Company. Én wij doen het nét even iets anders. Hoe anders? Dat lees je op deze pagina.

Vraag een offerte aan Lees verder

Aan deze wijze van promotie had je nog niet gedacht

Een promotiefilm lijkt veel op een bedrijfsfilm en een reclamefilmpje. Met als verschil dat je bij een promotiefilm niet je merk of organisatie, maar je product of dienst in de spotlight zet.
Nu blijft de vraag; ben jij of is jouw collega ook de aangewezen persoon om het product of de dienst effectief te verkopen?

Wellicht denk je nu: “Wie anders?”. Én dat is begrijpelijk. Want we zijn het niet gewend dat iemand anders ons product of dienst aanprijst. Ook al zijn er mensen die dit een stuk beter kunnen. Om de simpele reden dat zij een stuk betrouwbaarder overkomen. Weet je al wie ik bedoel? Juist! Je klanten. De mensen die jouw product of dienst ervaren en er een authentiek verhaal bij hebben. Zij kunnen pas écht promoten.

Zo pakken we jouw promotiefilm aan

Eerst brengen we jouw wensen en doelen in kaart. Vervolgens lever jij de klanten aan en vanaf daar doen wij de rest. Onze deskundig interviewer weet altijd de juiste vragen te stellen. Zo blijft er niks onderbelicht in de promotiefilm. Nadat onze creatief videograaf zijn beste shots heeft geselecteerd, gaat onze editor er een kloppend geheel van maken. Én als dat nog niet genoeg is: we denken met je mee over het vermarkten van de promotiefilm. Optioneel heb je zelfs een heel online marketing team tot je beschikking.

Pluk de vruchten van je promotiefilm

Het eindresultaat? Een film die ervoor zorgt dat mensen jouw product of dienst willen willen kopen. Plaats de promotiefilm op je website of in je offertes; en je hoeft voortaan minder hard je best te doen om je potentiële klanten te overtuigen. Extra’s? Maarliefst 16 kleine ‘shorts’. Dit zijn kleine, impactvolle fragmenten die je makkelijk kunt delen op bijvoorbeeld social media.

Zullen we afspreken?

We zien je berichtje of oproep graag tegemoet. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Besluit je vervolgens om met ons aan de slag te gaan? Dan nemen we onder het genot van een kop koffie jouw wensen en doelen door. Bel ons op 0850-479520 of vul het contactformulier hier beneden in.

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Wij zijn blij dat we met deze geweldige klanten mogen werken.

Download je gratis blueprint en profiteer van alle tips!

Als HR Manager en wervingsspecialist krijg je steeds meer te maken met marketing gerelateerde activiteiten. Hoe je video effectief inzet voor jouw wervingscampagnes en waarom je hier iets mee moet doen lees je in deze HR Video Marketing Blueprint.

Download de blueprint

Word onweerstaanbaar.
Maak kennis met ons.