Skip links

Positioneren als een aantrekkelijke werkgever?
Doe aan employer branding

Het is een hot topic tegenwoordig; employer branding. Terecht wat ons betreft. Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw organisatie ook positief in de schijnwerpers komt te staan? Met die vraag kwamen steeds meer organisaties de afgelopen tijd naar ons toe. Én het heeft tot prachtige resultaten geleidt. Hoe? Dat lees je op deze pagina.

Vraag een offerte aan Meer informatie

Waarvoor zet jouw organisatie Employer Branding al in?

We zijn zo gedreven in het verkopen van onze diensten en producten dat we vergeten om onszelf ook te marketen, branden of ‘verkopen’. Jouw persoonlijke identiteit en het imago van jouw onderneming spelen een belangrijke rol binnen de markt, én daar mag best aandacht aan besteed worden. Veel ondernemers zijn zich nu bewust van een nieuwe trend, een fenomeen dat employer branding heet. Met employer branding kunnen meerdere behoeften worden vervuld. Door een betere naamsbekendheid kunnen deals sneller worden geclosed. Maar het is vooral handig om potentiële werknemers mee te recruiten. Met name in tijden van personeelstekort.

Hoe wij Employer Branding aanbieden

Bij The Review Company geven wij een eigen dimensie aan employer branding. Ons belangrijkste hulpmiddel? Video! Video zegt nou eenmaal duizend keer meer dan alleen foto’s met tekst. En jezelf goed branden? Dat doe je niet door het aan de verbeelding van de lezer over te laten. In plaats daarvan zorgen je ervoor dat jouw organisatie impact weet te maken. Én wij helpen je daarbij. Van idee tot implementatie. Ons team aan specialisten maakt er een succes van.

Sneller medewerkers aantrekken en besparen op wervingskosten

Besluit je employer branding in te zetten om het rekruteren van personeel te stimuleren? Na deze feiten te hebben gezien zul je dat idee zeker voort willen zetten:

  • Video’s op social media worden met 1200% meer gedeeld dan alleen een foto met tekst
  • Maarliefst 34% toename in sollicitaties bij de inzet van een video
  • 69% van de kandidaten geeft aan meer geïnteresseerd te zijn in bedrijven met een recruitment video
  • 80% van de millennials vinden video’s waardevol als ze op onderzoek uitgaan

Een kleine greep uit onze Employer Branding videoproducties

Download je gratis blueprint en profiteer van alle tips!

Als HR Manager en wervingsspecialist krijg je steeds meer te maken met marketing gerelateerde activiteiten. Hoe je video effectief inzet voor jouw wervingscampagnes en waarom je hier iets mee moet doen lees je in deze HR Video Marketing Blueprint.

Download de blueprint

Zullen we afspreken?

We zien je berichtje of oproep graag tegemoetkomen. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Besluit je vervolgens om met ons aan de slag te gaan? Dan nemen we onder het genot van een (online) kop koffie jouw wensen en doelen door. Bel ons op 0850-479520 of vul het contactformulier hier beneden in.

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Wij zijn blij dat we met deze geweldige klanten mogen werken.

Word onweerstaanbaar.
Maak kennis met ons.