Skip links

Brand jezelf als employer!

We zijn zo gedreven in het verkopen van onze diensten en producten dat we vergeten om onszelf ook te marketen, branden of ‘verkopen’. Jouw persoonlijke identiteit en het.

Vraag een offerte aan Meer informatie

Brand jezelf als employer!

We zijn zo gedreven in het verkopen van onze diensten en producten dat we vergeten om onszelf ook te marketen, branden of ‘verkopen’. Jouw persoonlijke identiteit en het imago van jouw onderneming spelen een belangrijke rol binnen de markt, en daar mag best aandacht aan besteed worden. Veel ondernemers zijn zich nu bewust van een nieuwe trend, een fenomeen dat employer branding heet.

Met employer branding kunnen meerdere behoeften vervuld worden. Je kunt het toepassen om sterker in je schoenen te staan bij deals of om een grotere naam te creëren. Maar het is vooral handig om potentiële werknemers te recruiten. Met name in deze tijden van personeelstekort.

Hoe wij Employer Branding aanbieden

Wij bieden namens The Review Company marketing aan door middel van video. Ook met video kun je aan employer branding doen, sterker nog, met video kom je veel verder in je campagne dan alleen tekst en een paar foto’s. The Review Company begint met een gesprek waaruit we samen een campagne zullen opstellen en met video aan de slag zullen gaan. Vervolgens helpen wij je verder om het beeld op de juiste manier toe te passen.

Bespaar tijd en kosten

Employer branding in combinatie met videografie gaat sneller en heeft meer impact dan zonder videografie. Recruiters zet je hiermee nog meer opzij en overbodige kosten worden hierdoor bespaard.

Wees niet de laatste

Deze methode om personeel te werven is nog vrij nieuw, vooral nu het nog uniek en effectief is komt het goed van pas voor jouw onderneming. Een belletje is genoeg om binnen een week af te spreken en aan de slag te gaan met jouw Employer Branding campagne. Hier beneden hebben we ook een contactformulier voor als je meer informatie wilt.

Maak je videobeleving onvergeetbaar
Maak kennis met ons.