Skip links

Een reclame video maken

Bij reclamevideo’s denken sommigen aan dure advertenties op televisie waar veel geld verdwijnt in de productie en distributie.

Vraag een offerte aan Meer informatie

Adverteer met een reclamefilmpje!

Bij reclamevideo’s denken sommigen aan dure advertenties op televisie waar veel geld verdwijnt in de productie en distributie. Maar over het algemeen zijn ondernemers op de hoogte dat de tijden zijn veranderen en we in een nieuw video tijdperk leven waarin iedereen zelf te werk gaat met video en het overal terecht kan. Een reclamevideo kan makkelijk op je website en social media kanalen.

Maar maak jij wel gebruik van dit medium? Het is niet zozeer dat je ‘achterloopt’ als je niet zoals de meeste ondernemingen video’s inzet voor reclamedoeleinden. Maar we kunnen je garanderen dat je zeker iets mist, want met video vergroot je jouw bereik en kun je beter mensen overhalen om jouw service of product aan te schaffen. Geloofwaardiger dan een stille foto en een droge tekst, vind je niet?

Bij wie kun je terecht voor een online commercial?

Daar hoef je niet ver voor te zoeken, dat doet The Review Company namelijk. Als een videoproductiebedrijf en online marketing onderneming zetten wij ons al twee jaar in voor de productie van online reclamefilmpjes op maat. We verspreiden het resultaat niet zelf maar geven jou advies over hoe jij het beste de video’s kan inzetten voor jouw zaak.

Wat je bereik je met een reclamespot?

Het komt uiteindelijk neer op groei, progressie, vooruitgang, hoe jij het zelf noemen wil. Opeens heb je aantrekkelijke content waarmee je beter je doelgroep weet te bereiken online. Daarnaast sta je er veel professioneler voor dan eerst en schittert jouw onderneming boven jouw concurrentie uit.

Wat je bereik je met een reclamespot?

Bij The Review Company kun je zo snel mogelijk beginnen met de productie van een reclamefilmpje dat jij voor ogen hebt. Na een kennismakingsgesprek nemen we jouw doelen  en wensen mee in onze moodboarding en brainstorms. De mate waarin jij betrokken wilt zijn hierbij is helemaal aan jou. Klik hier voor onze showroom of neem contact op hier beneden.

Maak je videobeleving onvergeetbaar
Maak kennis met ons.