Skip links

Reportage Debuut

De afgelopen weken zijn wij van The Review Company druk bezig geweest met een nieuw project waarbij de focus lag op story telling. Hierbij hebben we een interessant onderwerp kunnen uitkiezen waar veel mensen over kunnen meepraten.

Steeds meer verlaten stallen, industriële panden en kantoorruimten worden gerenoveerd tot woonruimte. Ongetwijfeld heb je het ook binnen je eigen omgeving gezien. Misschien ken je een jong gezin dat in zo’n woning woont. Of wellicht zag je twee jaar geleden een kantoorgebouw waar rond vijf uur ‘s middags werknemers zich naar buiten haastten, en zie je nu in hetzelfde gebouw studenten naar binnen en buiten lopen.

Om dit fenomeen te begrijpen zijn we met onze filmploeg langs geweest bij COURAGE Architecten en de bewoners van het oud Amersfoortse assurantiekantoor. Wat we hieraan over hebben gehouden is onze eerste reportage. In deze video kloppen we bij bewoners van Amersfoortse Poort aan om te vragen hoe het is om in zo’n woning te wonen. Merken ze dat ze in een oud kantoor wonen? Hebben ze geen last van geluid midden in de stad? Wie wonen er vooral? Ook interviewen we de leden van COURAGE om er achter te komen hoe dit allemaal tot stand komt. Met trots zullen we deze reportage binnenkort uitbrengen op ons Youtube kanaal. Abonneer daarom snel en volg ons ook op LinkedInFacebook en Instagram om op de hoogte te blijven van aankomende interessante projecten.