Skip links

Het Videotijdperk

Ergens na ‘millennials’ en ‘mindfulness’ vinden we een ander triggerend woord in het spectrum van zakelijke termen van 2018: Triggering. Hoewel het woord steeds vaker wordt gebruikt is het zeker niet iets nieuws. Al sinds het begin der tijden hebben ondernemers op allerlei manieren geprobeerd hun doelgroep te triggeren.

Online ging dat een tijdperk lang door teksten zoals columns en blogs, of met foto’s en ongemakkelijke memes. Af en toe komt een nieuw medium aanwaaien dat door bedrijven als aas ingezet zal worden om het gewenste doelgroep te triggeren, maar vaak blijven velen hangen in hun spiraal van achterhaalde technieken.

De trend

Vandaag de dag zien we dit terug bij veel ondernemingen die nog niet over zijn gestapt op de marketing tool van morgen: Video. In stijgende lijnen zien we hoe videografie het milieu heeft veranderd online. Een video app zoals Vine kwam als een sloopkogel binnen en Instagram speelde hierop in door van de ene dag op de andere een video functie te introduceren aan haar applicatie ergens in 2013. Facebook past zich ook aan op deze voordoende trend en sinds 2017 is het mogelijk om een video te plaatsen als cover.

Het succes

Deze verschuiving naar video is niet voor de mooi. Nou ja mooi, leuk en aardig kan het zeker zijn maar dat is niet de reden waarom de online- en zakelijke wereld overstapt naar video in plaats van tekst. In tegendeel tot bijvoorbeeld tekst bevat video meer emotionele lading, dit zorgt er voor dat het meer aantrekkelijk is om een video te aanschouwen dan een tekst door te lezen, ook onthouden we de content van een video sneller en voor een langere tijd.

Wetenschappelijk onderzoek ondersteunt deze theorieën, zo heb je met behulp van een video 53 keer meer kans om op de eerste pagina van Google terecht te komen en genereren video’s zo’n 50% van het mobiele internetverkeer.

Verandering

Veel bedrijven zijn bewust van deze pull factor en nemen deze kennis mee in hun advertising strategie. Zo stapt een groot deel al over naar het gebruik van video’s en vinden we steeds meer camera’s en lenzen in de Nederlandse kantoorruimte. De verschuiving is volop terug te zien in introducties die gedaan worden door middel van video om meer authentiek en vertrouwelijk te ogen tegenover klanten en partners.

Ik zeg altijd: Als een foto meer dan duizend woorden spreekt, dan spreekt een video meer dan duizend foto’s. En wanneer dit tot ons doordringt realiseren we waarom videografie de toekomst is. Laten we even om ons heen kijken. We zien steeds meer vloggers en steeds minder bloggers.

Leave a comment

Name*

Website

Comment

 1. Автономная канализация для частного дома цена

  Всем известно, что профессионализм – это сегодня наиболее важное
  Большой уровень производства септиков
  Автономная канализация цена под ключ-это сегодня наш профиль
  Обеспечиваем лучший завершающий результат
  Септики – это несложная сборка с специфической конструкцией перелива, фильтрации и сложной электроникой

 2. Let me tell you bout a girl I know She s walking down your town street She s so fine, I wish she were mine And I m shook up every time we meet.The company recently celebrated its 5th Anniversary.Albums Released This Week August 20 – 26.While that sounds crazy, it seems to have worked for Jasper.Elvis Crespo Elvis Crespo Suavemente lyrics.

  http://monmorekyfarebocatecocawoods.xyz/23/when-you-find-the-one-melissa-etheridge-lucky-cd-album.php

 3. Качественные препараты для повышения потенции http://viagrushka.com.ua Для усиления твердой эрекции и продление полового акта. У нас можно купить таблетки Виагра, Сиалис, Левитра и другие мужские и женские возбудители для секса. Доставка по Киеву и по всей Украине – анонимная. Вся продукция сертифицирована

 4. Funk does not follow a code of conduct, but rather the self-individual is his own code with the goal of creating a feel or vibe amongst the other individuals interacting.Located just 20 miles outside of Memphis, in sleepy Nesbit, Mississippi, The Lewis Ranch was the young rock star s home, his retreat, and his rock n roll entertaining grounds all rolled into one.They will change the way consumers interact with energy suppliers, making the process seamless so that hard-working households and small businesses can save more money through easier switching and better value tariffs.All these accusers are about the most unattractive, ugly women I ve ever seen, one elementary school classmate had written.People who are new to the lyrical genuis better described as the game of Smokey Robinson.

  http://volkcalmotijentuiderslemojujohalb.co/brahms-robert-holl-andrs-schiff-lieder-vier-ernest-gesaenge-6-heine-lieder-cd-album.php

 5. The cleaning company executes cleaning of areas of various sizes and also configurations.

  The business’s professionals offer cleaning up with the aid of modern-day technologies, have unique equipment, as well as additionally have accredited cleaning agents in their toolbox. In addition to the above benefits, red wines supply: desirable prices; cleansing quickly; high quality results; greater than 100 favorable testimonials. Cleansing workplaces will aid maintain your office in order for the most effective work. Any business is incredibly essential atmosphere in the team. Cleaning up services that can be ordered cheaply currently can help to arrange it and supply a comfortable area for labor.

  If required, we leave cleansing the cooking area 2-3 hrs after positioning the order. You get cleaning up asap.

  We give professional maids new york for personal customers. Making use of European tools and licensed devices, we achieve maximum results as well as supply cleaning quickly.

  We offer discount rates for those that use the service for the very first time, in addition to desirable regards to participation for regular customers.

  Our friendly group supplies you to obtain accustomed with positive regards to participation for company customers. We responsibly approach our activities, tidy utilizing expert cleansing items and also customized equipment. Our workers are educated, have medical publications as well as are familiar with the nuances of eliminating complex and also hard-to-remove dirt from surface areas.

  We provide premium cleansing for huge enterprises and also tiny companies of different directions, with a discount rate of up to 25%.

 6. половой член Я сильно подозреваю, что оставшиеся 5% – это либо лгуны, либо у них уже и без того между ног свисает такой же член, как у мулов из штата Миссури! : Понятия https://big-penis.com.ru/53.html – Мнения женщин 47 опрошенных поставили “крестик” рядом со словами “убедительных размеров” и лишь три остальные отдали предпочтение “среднему”.

 7. A new company in which over half a year more than 9 million people https://crowd1.com/signup/tatyanaflorida have registered. Profit comes from the shares of the world’s largest gaming channels. Gambling, mobile share with us 50%. Passive and active income. Viber/WhatsApp +12487304178 Skype tatyana.kondratyeva2